VERDI - FIRE

VERDI-FIRE (onze opvolger van EasyCAD) wordt reeds meer dan 18 jaar gebruikt als alarmering en dispatching oplossing bij de brandweer. Wat ooit gestart is als alarmerings-tool voor lokale brandweerposten, is nadien gegroeid naar totaal oplossing voor zonale / interzonale / provinciale alarmering en dispatching. 

Met meer 23 geïmplementeerde oplossingen is VERDI-FIRE dé referentie in Alarmering en Dispatching voor de brandweer !

23

klanten

17.600

gebruikeRs

18

JAAR ERVARING

VERDI-FIRE is doordrongen van een jarenlange focus op alarmering en dispatching bij de brandweer. Deze ervaring komt tot uiting in de vaak heel gedetailleerde mogelijkheden en functionaliteiten. VERDI-FIRE is gemaakt voor en samen mét onze verschillende klanten (vrijwilligers, profs, gemengde korpsen,…)

Alarmering en dispatching zonder technische grenzen.

Beslis zélf hoe je wil werken (post, cluster, zone, interzonaal, provinciaal, landelijk,…the universe…), voor welk incident, op welke momenten, met welke mensen… 

Gebruik de communicatie kanalen die je zelf kiest op het moment dat jij deze nodig hebt.

Bepaal zélf hoe de schermen er uit moeten zien en focus op de informatie die voor jou belangrijk is. 

Gebruik je liever lijsten? Zie je alles liever op een kaart?

Krijg niet alleen zicht op jouw data maar ook in die van de buren!

Laat het systeem voor jou werken. Leg een probleem/incident voor aan VERDI met diverse factoren en beperkingen waarmee hij rekening moet houden. Laat VERDI de best mogelijke oplossing uitrekenen. De SAH? De economisch voordeligste? De oplossing die gewogen rekening houdt met profs én vrijwilligers?

Innovatie als facilitator voor onder meer : dynamische alarmering via text2speech, social media integratie, BOT interactie,…