Automatisatie en aansturing

Bij een alamering willen we meer doen dan personen verwittigen via allerhande communicatie kanalen.

Vaak is het ook relevant om op basis van een alarmering bepaalde aansturingen van devices te gaan doen.

INFOSCHERMEN

Toon de relevante informatie op een scherm in geval van een incident. Dit kan gaan over incident specifieke info (wat is er gebeurd, kaart met specifieke locatie,…) of het geven van evacuatie instructies.

Op momenten dat er geen interventie is, kan dit infoscherm perfect gebruikt worden om algemene informatie te tonen indien relevant.

We opteren hier vaak voor specifieke 24/7 schermen met voldoende beeldkwaliteit. Deze worden aangesloten worden op het netwerk via een raspberry pi of mini-PC.

 

OMROEP SYSTEMEN (PA)

in het gamma diverse Barix Annuncicom devices die we gebruiken om oproepsystemen aan te sturen. Het is een universeel, TCP/IP verbonden intercomstation voor gebruik in IP Intercom, Paging en VoIP-toepassingen.

Speel standaard boodschappen af, of geïntegreerd met onze VERDI software specifieke incident info of ad-hoc info via text2speech.

Het  Annucicom PS Touch gaat nog een stap verder en is uitgerust met een aanraakscherm, een zwanenhalsmicrofoon en een ingebouwde luidspreker.

 
POORTEN, LICHTEN, MACHINES,…
 
Via voorgedefinieerde scenario’s of door ad-hoc acties zetten we poorten op, doen we lichten aan/uit, controleren we machines,…
Elk toestel dat via een PLC of eenvoudige I/O box op het netwerk gekoppeld wordt, kan vanuit VERDI aangestuurd worden.